UUDIS!
-50%
Pott - hautis Ares, 3,7 L

Pott - hautis Ares, 3,7 L

Mudel: 148047
69.50€ 139.00€ Maksudeta: 69.50€
69.50€

või

11.58€/kuu koos
KOHALE TOOMINE: 2-3tööpäeva jooksul.

Toit valmistatakse pottidest, seega on väga oluline valida õige!

Madal pott - hautis ARES - suurepärane abiline toiduvalmistamisel!

 

 

MIKS TERAS?

See on vastupidav ja kauakestev metall. Terast sisaldavad küpsetusvormid (potid ja pannid) on stabiilsed, sest need on raskemad. Terast hinnatakse selle poolest, et see hoiab soojust, mistõttu sobib see hästi nõudeks, kus valmistatakse toitu pikemat aega. 

 

MIKS EMAIL?

Läikiv emailkiht kaitseb terast keemiliste ainete mõju eest. Email on vastupidav ja juhib soojust kiiresti edasi. Pealegi on see väga sile ja ühetasane, tänu millele seda on lihtne puhastada.


 

OMADUSED:

  • Maht: 28 cm - 3,7L.
  • Valmistatud kõrgekvaliteedilisest emailitud terasest.
  • Välimus on matt, kaetud kahekihilise emailikattega.
  • Sisemus on kaetud tugevdatud, mittelibiseva emailikihiga.
  • Põhi on paks, mis tagab ühtlase kuumutamise ega lase toidul kiiresti jahtuda.
  • Roostevabast terasest käepidemed.
  • Kiire kuumenemise tõttu saab toitu mugavalt hautada.
  • Pott on madal ja lai, nii et sinna mahub rohkem toitu.
  • Pinnale ei kogune mustus ega mikroorganismid.
  • Keemilistele ainetele vastupidav, ei imendu lõhnu.
  • Puhastamine on väga lihtne ja kiire.
  • PFOA vaba, seega ei sisalda toiduvalmistamisel kahjulikke aineid.
  • Väga vastupidav kriimustustele.
  • Sobib kõikidele pliiditüüpidele, sealhulgas induktsioonile.
  • Sobib nõudepesumasinas pesemiseks.
  • Valmistatud Hispaanias.

                                      

     Imagem    Imagem

*PFOA ehk perfluorooktaanhape on väga kahjulik ja püsiv keemiline aine, mis ei lagune looduses, vaid akumuleerub pinnases ning loomade ja inimeste organismis. PFOA on sünteetiline kantserogeen, mis võib põhjustada erinevaid haiguseid.

 

KUIDAS NÕUD KASUTUSEKS ETTE VALMISTADA?

Et anum kohaselt ja kaua teeniks, valmistage see kasutamiseks ette ning seejärel järgige kasutamisel järgmiseid soovitusi:

  • Pakkige anum lahti, peske ja kuivatage.
  • Hõõruge tilk õli anuma pinnal laiali ja jätke ööseks seisma.
  • Toidu valmistamisel valige madal või keskmine kuumus. ÄRGE KUUMUTAGE ANUMAT ÜLE!
  • Toidu valmistamisel küpsetusahjus jääge 250 °C temperatuuri piiresse.


  

Lisa arvamus

Märkus: HTML kood ei ole lubatud!

    Halb           Hea